RSS

picture

FankaDeli Feri atgondolva..

írta: vadi - ennyi kell.. Admin ; 2010.04.12. 03:18

Igen, ez az ido is eljott: Elnezest kerek!

Sajnalom, hogy leszaroztam Fanka zenejet! Tovabbra se ertek egyett a hirtelen 180 fokos fordulattal, amit leirt az utobbi evekben, de ez az en velemenyem. Tudom, hogy sokan szeretik FankaDeli-t es a szamait, igy nem fogom tobbet kritizalni.

4 Comments :

Trackback address for this post::

https://ennyikell.blog.hu/api/trackback/id/tr791913528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bjuti 2010.04.12. 09:25:15

Urram isten, Ember Kivagyte? Nézzél elősször tükörbe és utánna kezdjél oltgatni. A cuki kis anyuci kötötte pulcsidba! Arról meg nem is beszélve, hogy beszélni sem tudsz. Kinek képzeled egyébként magad? Hányan nézték meg a " videot " ? Nállam jelenleg 14-en :D Szánalmas vagy!

vadi - ennyi kell.. Admin 2010.04.12. 13:34:53

@Bjuti: Latom megint sikerult egy ertelmisegit kifognom.. Kezdjunk bele az elejen:
Mi bajod a pulcsimmal? Tudod az, hogy kotott felsot hord valaki nem azt jelenti, hogy anyja kototte. 21. Szazadban vannak eleg jo technikak, amivel a gyarak jol tudnak termelni. 14-en neztek "Nallad"? Nezd meg mikor tettem fel a videot. Beszelni nem tudok? Ehhez kepest viszonylag jol boldogultam eddig. (A "nalam" szo egy L nem LL..)
Latom, eddig en voltam az egyetlen akinek kommentet irtal az inda rendszeren.. Megtisztelo. Fokent azert megtisztelo, mert latszik a kommenten, hogy megfontolt, valamint sok ervet sorakoztaattal fel benne! Gratulalok.

FallenA 2010.04.12. 16:52:00

Kedves vadi!
"Kitűnő" próbálkozás úgy "megismertetni" magad a nagyközönséggel, hogy egyes embereket lenézel és negatívnak állítasz be nyilvánosan. Olyan dolgokat mondasz, illetve kérdezel a Fankának szóló videódban, ami eleve a saját figyelmetlenségednek tudható be pl: az 1:57-nél feltett kérdésed teljesen nevetséges, hiszen 0:13-nál az mondta, hogy: "zsidókkal nőttem fel, és romákkal róttuk a tereket". A pénz dolog pedig: ha végighallgattad az albumot(Magyarok Nyilai), akkor már az 1. "számnál" rájöhettél volna, hogy teljesen ingyen kínálta az albumot. Szabadon, ingyen letölthető. Pénzhajhász lenne? Összességében elmondható, hogy átsiklottál a tényleges mondanivaló felett. Nem a romákkal, nem a zsidókkal van a gond, hanem magával rendszerrel amiben élünk. Ez a mondanivalója az albumnak(szerintem). Nem tudom mi bajod azzal, hogy valaki (nem is rosszul) elmondja a véleményét az országról a problémákról. Szerintem Feri nem fog neked semmilyen formában visszajelezni, amit teljesen megértek. Ott ülsz a számítógép előtt beszőkítve, "bepieringezve", kb 18 évesen, a körülötted lévő világról túl sokat nem tudva és azon gondolkozol, hogy hogyan lehetnél ismert, kit lehetne lefikázni. Persze lehet, hogy nagyképű...és? Kit érdekel? Én nem vagyok Fanka fan, de tudom, hogy nem mond hülyeséget. Ha neked nem tetszik, akkor ne hallgasd, vagy csinálj jobbat. Ha jó lesz esküszöm mindenre, hogy MEGVESZEM! Most ennyi, kíváncsi vagyok a válaszodra. ÉS bocsáss meg, nem akartam személyeskedni, hisz nem ismerlek, de kb te is olyan "nagyképűnek" tűnsz, mint amilyennek Ferit tituláltad...Szebb jövőt!

vadi - ennyi kell.. Admin 2010.04.12. 23:05:08

@FallenA: Egyetlen egy dolgot tudok erre mondani:
Igazad van. Koszonom!
Komolyan. Orulok, hogy vannak meg emberek, akik kulturalt formaban is el tudjak mondani, hogy mi a velemenyuk. Nekem ez nem sikerult a videoban, igy azt teszem ami a leghelyesebb: torlom a videot. Elnezest kerek ezennel minden FankaDeli rajongotol! Valoban nem kellett volna "sz@rnak" neveznem azt, ami nekem nem tetszik.

Looking for something?

Search - ennyi kell.. blog

Admin Information

vadi.

süti beállítások módosítása