RSS

picture

Coffee

írta: vadi - ennyi kell.. Admin ; 2010.04.25. 22:39

KAVE:

A kavet a vilagon szinte mindenhol ismerik es szeretik. Ez teny.Starbucks Rengeteg izesitesu, erossegu, homersekletu, szinu, szagu es allagu szagu kave letezik, es minden fajtanak megvannak a maga rajongoi, de ezeknek a rajongoknak nagy reszuk Amerikai. Nincs a folgon meg egy olyan orszag, ahol annyira nagy hagyomanya van a kavezasnak, mint az USA-ban, valamint nincs olyan varos, az univerzumban, ahol az emberek jobban fuggnek tole, mint New York varosban. Mivel NYC lakossaganak nagy szazaleka folyamatos rohanasban el, igy szinte elkerulhetetlen szamukra, hogy koffeinnel toltsek fel ereiket.

 

A coffee-statistics.com statisztikai szerint Amerika 400 millio pohar kavet ad el naponta, ami egy ev alatt 146,000,000,000 (146 milliard) poharat jelent.
 

 

 

 

Americans consume 400 million cups of coffee per day, or equivalent to 146,000,000,000 (146 Billion) cups of coffee per year; making the United States the LEADING CONSUMER of coffee in the world.

Leave a reply :

Trackback address for this post::

https://ennyikell.blog.hu/api/trackback/id/tr791951381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.

Looking for something?

Search - ennyi kell.. blog

Admin Information

vadi.

süti beállítások módosítása